BRISANJE OBJEKATA 2018-07-03T17:45:16+02:00

BRISANJE OBJEKATA

                Brisanje objekta ili dela objekta je postupak pri kome se objekat koji više ne postoji na terenu , vrši njegovo brisanje iz katastarske evidencije i katastarskih planova . Geometar izlaskom na teren utvrđuje činjenično stanje o nepostojanju objekta ili dela objekta koji je uklonjen – srušen . Na osnovu geodetskog merenja izrađuje se Elaborat geodetskih radova o činjeničnom stanju na terenu po kome se vrši brisanje objekta ili dela objekta .

                Za izgradnju novog objekta i njegovo evidentiranje potrebno je prvo izvršiti brisanje objekta koji se nekad nalazio na istoj poziciji .

 

OVO SU SAMO OPŠTE INFORMACIJE, POZOVITE NAS U VEZI VAŠIH DIREKTNIH POTREBA

 

Navedeni posao naša geodetska agencija uspešno završava već dugi niz godina sa visoko obučenim licenciran geometar koji imaju veliko iskustvo . Posebnim ozbiljnim pristupom svakom poslu geodetski biro uspešno , brzo i bez stresa završava navedena geodetska usluga . Naš licenciran geometar Vam je uvek dostupan za geodetske usluge , geodetske poslove . Slobodno nam se obratite, uradi će mo geodetski posao najbrže moguće po najpovoljnijoj ceni – geometar cena .

 

ZABRANJENO KOPIRANJE BILO KOG DELA