UDALJENOST KLADIONICE OD ŠKOLE 2018-07-03T17:58:55+02:00

UDALJENOST KLADIONICE OD ŠKOLE

               

                Udaljenost kladionice , objekta igre na sreću od škole , obrazovne ustanove je obavezan dokument za rad koji izradjuje geometar , geodetska agencija , geodetski biro a overava nadležni katastar .

Udaljenost kladionice do škole mora biti duža od 200 . m. najkraćom pešačkom stazom od ulaza u kladionicu do najbližeg dela škole . To se ustanovljava neposrednim geodetskim merenjem na terenu , obradom podataka merenja po kojima se pravi Elaborat a koji overava nadležni katastar .

Brzina i tačnost rada su posebno bitni jer nije moguće početi sa radom dok se ne uradi elaborat udaljenosti kladionice od škole a na osnovu njega dobije overena potvrda o udaljenosti .

OVO SU SAMO OPŠTE INFORMACIJE, POZOVITE NAS U VEZI VAŠIH DIREKTNIH POTREBA

 

Navedeni posao naša geodetska agencija uspešno završava već dugi niz godina sa visoko obučenim licenciran geometar koji imaju veliko iskustvo . Posebnim ozbiljnim pristupom svakom poslu geodetski biro uspešno , brzo i bez stresa završava navedena geodetska usluga . Naš licenciran geometar Vam je uvek dostupan za geodetske usluge , geodetske poslove . Slobodno nam se obratite, uradi će mo geodetski posao najbrže moguće po najpovoljnijoj ceni – geometar cena .

 

ZABRANJENO KOPIRANJE BILO KOG DELA