Ucrtavanje vodova 2021-04-11T20:00:48+02:00

UCRTAVANJE OBJEKATA U KATASTARSKE PLANOVE I UCRTAVANJE VODOVA U KATASTAR VODOVA

 

                Sve što je izgradjeno kao što su kuće , zgrade , garaže , pomoćni objekti , putevi , pruge … moraju se geodetski snimiti i ucrtati u nadležni katastar objekata  (klik ovde za više o ucrtavanju nadzemnih objekata  ) .

                Sa izgradjenim vodovima , instalacijama , kao što su elektro mreža , vodovod , kanalizacija , toplovod , telekomunikacije i prateće infrastrukture bilo podzemnim ili nadzemnim , obaveza investitora je da se uradi geodetsko snimanje i izvrši ucrtavanje u nadležni katastar vodova . Da bi se izvršilo ucrtavanje voda – vodova potrebno je izvršiti geodetska merenja na terenu , izmeriti svaku prelomnu tačku voda – instalacije , obavezno sa nadmorskom visinom . Na osnovu izvedenog geodetskog merenja voda – instalacije radi se Geodetski elaborat za ucrtavanje vodova – instalacija i predaje u katastar vodova na ucrtavanje .

                Apsolutno je neophodno uraditi geodetsko snimanje vodova – instalacija jer samo ucrtani vodovi – instalacije zvanično postoje i prilikom bilo kakvih radova ako dodje do oštećenja ucrtanog voda instalacije izvođač radova je dužan da nadoknadi štetu , u suprotnom ne snosi nikakvu odgovornost .

 

OVO SU SAMO OPŠTE INFORMACIJE, POZOVITE NAS U VEZI VAŠIH DIREKTNIH POTREBA

 

Navedeni posao naša geodetska agencija uspešno završava već dugi niz godina sa visoko obučenim licenciran geometar koji imaju veliko iskustvo . Posebnim ozbiljnim pristupom svakom poslu geodetski biro uspešno , brzo i bez stresa završava navedena geodetska usluga . Naš licenciran geometar Vam je uvek dostupan za geodetske usluge , geodetske poslove . Slobodno nam se obratite, uradi će mo geodetski posao najbrže moguće po najpovoljnijoj ceni – geometar cena .

 

ZABRANJENO KOPIRANJE BILO KOG DELA