SPECIFIČNA GEODETSKA MERENJA 2021-04-11T19:55:15+02:00

SPECIFIČNA – POSEBNA GEODETSKA MERENJA

                U geodetskim poslovima , praksi često ima potrebe da geometar uradi geodetska merenja i na osnovu njih geodetska računanja koja nisu uobičajna  u praksi koji naši licencirani geometri sa velikim iskustvom i znanjem u mogućnosti su da urade i najrazličitije poslove .

Neki od odrađenih poslova su

-pozicioniranje ozvučenja i kompletne opreme za velike koncerte

-centrisanje dugačkih osovina i valjaka u industriji

-provera geometrije brodova

-udaljenost poljoprivrednih (stočarskih) objekata od stambenih objekata

-trasiranje sadnica voća

-pozicioniranje radio refleksnih ogledala sa proračunom putanje i ugla odbijanja do sledećeg radio refleksnog ogledala ili radio repetitora

– …

Ovo su samo neki od odrađenih geodetskih specifičnih poslova . Slobodno nam se obratite bez obzira kakva je Vaša potreba , naći će mo najbolje rešenje .

OVO SU SAMO OPŠTE INFORMACIJE, POZOVITE NAS U VEZI VAŠIH DIREKTNIH POTREBA

Navedeni posao naša geodetska agencija uspešno završava već dugi niz godina sa visoko obučenim licenciran geometar koji imaju veliko iskustvo . Posebnim ozbiljnim pristupom svakom poslu geodetski biro uspešno , brzo i bez stresa završava navedena geodetska usluga . Naš licenciran geometar Vam je uvek dostupan za geodetske usluge , geodetske poslove . Slobodno nam se obratite, uradi će mo geodetski posao najbrže moguće po najpovoljnijoj ceni – geometar cena .

 

ZABRANJENO KOPIRANJE BILO KOG DELA