KONTROLA TEMELJA 2021-04-11T19:40:55+02:00

KONTROLA TEMELJA

                Kontrola temelja je obavezan postupak gde se proverava pozicija izvedenog temelja i njegova uskladjenost sa projektom . Pri kontroli temelja proverava se pre svega pozicija izvedenog  stanja da li je ista kaoi projektovano , dimenzija i visina .

                Po uspešno izvedenoj kontroli izdaje se potvrda o kontroli temelja . Ovo je bitan dokument koji potvrdjuje da je izgradnja temelja izvršena u skladu sa protokolom regulacije (klik ovde za više o protokolu regulacije  ) , postavljen na gradjevinskoj liniji i u skladu sa odobrenom projektnom dokumentacijom .

                Zapisnik o kontroli temelja potrebno je čuvati kao obavezni deo tehničke dokumentacije na gradilištu a i po završetku objekta za dobijanje upotrebne dozvole i uknjižbe objekta .

                Ovaj posao , kontrola temelja potrebno je uraditi sa puno pažnje i odgovornosti , jer ako nešto nije po gradjevinskoj dozvoli , eventualne ispravke je potrebno naznačiti i obavestiti investitora , generalno u praksi se retko dešavaju .

 

OVO SU SAMO OPŠTE INFORMACIJE, POZOVITE NAS U VEZI VAŠIH DIREKTNIH POTREBA

 

Navedeni posao naša geodetska agencija uspešno završava već dugi niz godina sa visoko obučenim licenciran geometar koji imaju veliko iskustvo . Posebnim ozbiljnim pristupom svakom poslu geodetski biro uspešno , brzo i bez stresa završava navedena geodetska usluga . Naš licenciran geometar Vam je uvek dostupan za geodetske usluge , geodetske poslove . Slobodno nam se obratite, uradi će mo geodetski posao najbrže moguće po najpovoljnijoj ceni – geometar cena .

 

ZABRANJENO KOPIRANJE BILO KOG DELA